پارس کدز

ساخت وبلاگ

آیا تا به حال تمایلی به یادگیری زبان برنامه‌نویسی کامپیوتر داشته‌اید، اما نمی‌دانستید باید از کجا شروع کنید؟ خب روزهای سردرگمی به پایان رسید. امروزه دیگر آموزش برنامه‌نویسی کامپیوتر، چندان هم کار سخت و مشکلی نیست. اگر تازه شروع به یادگیری کرده و از استعداد  css چیست کافی نیز برخوردار باشید، تنها در عرض چند ماه به این هدف دست خواهید یافت. در «وبگرد» این هفته، شما را با 6  وب سایت برتر در این زمینه آشنا می‌کنیم. با ما همراه شوید.

 
 

«وب‌گرد» در روزهای سه‌شنبه منتشر می‌شود و در آن با ابزارهای تازه و وب‌سایت‌های کاربردی دنیای مجازی آشنا خواهید شد. «وب‌گرد» فرصتی برای غرق شدن در دنیای مجازی است.

اگر وب‌سایت یا ابزار کاربردی می‌شناسید، آن را از طریق ایمیل webgard[at]zoomit.ir به ما معرفی کنید.

W3schools.com

 W3Schools

اگر بتازگی قصد یادگیری زبان برنامه نویسی را داشته و یا یک برنامه‌نویس متوسط هستید، این وب‌سایت فوق‌العاده در زمینه آموزش برنامه نویسی را به شما معرفی می‌کنم. W3shools دروس متفاوتی در زمینه‌های گوناگونی همچون برنامه نویسی وب و زبان‌های اسکریپت‌نویسی همچون html، html5، css، asp، Ajax،jQuery ،javaScript  و غیره را در اختیار شما قرار می‌دهد. اگر مایلید قابلیت‌های خود در این زمینه را گسترش دهید، این وب سایت را منبعی عالی برای آموزش و یادگیری خواهید یافت.


Codeavengers.com

Code-Avengers


اگر مایلید برنامه‌نویسی برای ساخت بازی، اپلیکیشن‌ یا وب‌سایت‌هایی که از htmlhtml5، css3، java Script python  استفاده می‌کنند را بیاموزید و در عین حال مایلید از شیوه آموزشی سرگرم‌کننده‌ای استفاده کنید، پس این وب‌سایت برای شما ایده‌آل خواهد بود. این سایت از محیط‌های آموزشی سرگرم‌کننده و مشارکتی استفاده کرده که برای تمامی css3 چیست گروه‌های سنی، کارآمد و قابل‌توجه می‌باشد. حتی اگر در زمینه برنامه‌نویسی اطلاعاتی متوسط هم داشته باشید، در اینجا باز هم می‌توانید موضوعاتی جالب برای یادگیری بیابید.


Codecademy.com

 Lea-to-code---Codecademy

دیگر وب‌سایت جالب در زمینه برنامه نویسی Codecademy.com  است که برای یادگیری زبان‌هایی همچون جاوا اسکریپت، HTML/CSS, PHP, Python و روبی به کار می‌رود. همچنین شما می‌آموزید چگونه از برخی از APIهای معروف را در وب‌سایت یا اپلیکیشن‌های خود web design چیست؟ استفاده کنید. Codecademy از سیستم آموزشی مدرنی برخوردار می‌باشد که بر مبنای  میزان مشارکت و تعامل کارآموز برنامه‌ریزی شده است. در این سایت دوره‌های کامل برنامه‌نویسی برای مبتدیان موجود می‌باشد. لازم است دیگر‌بار اشاره کنیم که این وب‌سایت هم برای تازه‌کارها و هم برای برنامه‌نویسان متوسط سودمند است. در عین حال برنامه‌نویسان ممتاز هم می‌توانند از نکات و آموزش‌های جالب ارائه شده در این سایت استفاده کنند.


Tutorialspoint.com

 Codecademy

Tutorialpoint از تعداد زیادی خودآموز برای یادگیری زبان‌های برنامه‌نویسی در سطوح بالاتر برخوردار می‌باشد که امروزه نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. در اینجا می‌توان برای هر نوع زبان برنامه‌نویسی کامپیوتری که چیزی در موردش شنیده‌اید، آموزشی یافت ( آن‌دسته از زبان‌ها که در حال حاظر استفاده می‌شوند). علاوه بر این، در این وب‌سایت برای دیگر رشته‌ها همچون DIP، OS، SEO، Telecome، DBMS و دیگر قالب‌های نرم‌افزاری نیز دوره‌های آموزشی موجود است. برخی از زبان‌های متداولی که در این سایت آموزش داده می‌شوند عبارتند از: جاوا، C++, PHP, Python, Ruby C#, Perl, VB.Net, ios.


Msdn.microsoft.com

 MSDN-the-Microsoft-Developer-Network

اگرچه برنامه‌نویسان مبتدی ممکن است آموزش‌های MSDN یا (شبکه توسعه‌دهنده مایکروسافت) را قدری دشوار بیابند، اما هنوز هم برای کسب مهارت‌های بالا در زمینه اونواع متدهای توسعه ترم‌افزار تحت دا‌ت‌نت همچون VB.Net، C# و دیگر زبان‌ها، این وب‌سایت منبعی بسیار عالی می‌باشد. در اصل این سایت خودآموزی جامع، برای برنامه‌نویسان مبتدی و پیشرفته به شمار می‌رود.
البته ممکن است تازه‌کارها، قدری در کار با آن راحت نباشند. ساخت فروشگاه اینترنتی با php منابع بی‌شماری وجود دارند که اوقاتی دشوار را برای تازه‌کارها فراهم می‌کنند؛ مخصوصا اگر فرد نداند باید دنبال چه چیزی باشد. اما در این وب‌سایت می‌توان تعداد زیادی اپلیکیشن نمونه، خود‌آموز و دیگر منابع مرتبط را که توسط مایکروسافت و دیگر اعضاء این وب‌سایت آپلود شده را دریافت و مورد استفاده قرار داد. همچنین می‌توان در رفع مشکلات و بهبود مهارت‌ها، از دیگر اعضاء گروه درخواست کمک کرد.


Lynda.com

 lynda

شاید در مورد لیندا، پیش از این هم شنیده باشید. لیندا ویدئوهای آموزشی مناسب و ساده‌ای را در اختیار کارآموزان قرار می‌دهد. اموزش php7 در این وب‌سایت که یکی از سایت‌های آموزشی خوب و قدیمی است، می‌توان در مورد زبان‌های برنامه‌نویسی کامپیوتر، مطالب خوب و آموزنده‌ای را در قالب آموزش‌های ویدئویی دریافت کرد. اگر به دنبال بهبود قابلیت‌های خود هستید، پس این وب سایت می‌تواند نمونه‌ای ایده‌آل به شمار رود. علاوه بر زبان‌های برنامه نویسی، لیندا در مورد سایر موضوعات همچون مدل سازی سه بعدی، CAD و عکاسی نیز آموزش‌های جامع و کاربردی را در اختیار علاقمندان قرار می‌دهد.

 
 
منبع: زومیت
پارس کدز...
ما را در سایت پارس کدز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مهدی parscodes بازدید : 309 تاريخ : چهارشنبه 30 آبان 1397 ساعت: 2:50

اخیرا تحقیقاتی به اجرا درآمده است که نشان می‌دهد افراد کمتر از گذشته به خرید گوشی هوشمند تازه تمایل نشان می‌دهند. علاوه بر این به نظر می‌رسد که بانوان بیش از آقایان تمایل به خرید آیفون داشته باشند.

موسسه Swagbucks پژوهش تازه‌ای را به اجرا درآورده است که نتیجه آن نشان می‌دهد بخش عمده کاربران آمریکایی برای خرید گوشی هوشمند تازه میان محصولات دو برند بسیار قدرتمند مردد مانده‌اند و ترجیح می‌دهند که برای انتخاب بهتر و خرید بهترین گزینه کمی بیشتر منتظر بمانند و تحقیق کنند. مرز جداکننده این دو گروه دقیق نیست و براساس یافته‌ها حدودا 32% از کاربران بزرگسال برند سامسونگ را ترجیح می‌دهند در حالی که حدودا 51% از نوجوانان علاقه مند هستند که از آیفون‌های اپل خرید کنند. این موضوع در معیار جنسیتی هم صدق می‌کند؛ زنان بیشتر از مردان (حدودا 20% بیشتر) تمایل دارند mysql چیست گوشی تازه‌شان از آیفون‌های اپل و مشخصا آیفون 10 اس باشد. از طرف دیگر اینگونه به نظر می‌رسد که مردان منتظر هستند تا گلکسی اس 10 معرفی شود و آن را به آیفون‌های اخیر اپل ترجیح می‌دهند. حدودا 26% از آقایان تمایل نشان داده‌اند گوشی آینده خود را از خانواده گلکسی اس 10 سامسونگ انتخاب کنند در حالی که میزان علاقه مندی به خرید گلکسی اس 9 این سازنده حدودا 10% بوده است.

به نظر می‌رسد که سایر اطلاعات و نتایج به دست امده از این تحقیق از گزارش‌های اخیر مبنی بر کاهش عرضه و فروش گوشی‌های هوشمند در سه ماهه سوم سال 2018 پشتیبانی کنند ریسپانسیو دیزاین. براساس اطلاعات IDC Quarterly Phone Tracker میزان عرضه گوشی‌های هوشمند در سه ماهه سوم سال 2018 نسبت به سال گذشته تقریبا 6% کاهش داشته است. این رقم مخصوصا در کشور چین منفی بوده است، این بازار مهم و بزرگ حالا ششمین فصل از کاهش عرضه و فروش گوشی‌های هوشمند را به خود دیده که به طور کلی به 11% کاهش از نظر آمار و ارقام برگردان می‌شود. میزان عرضه گوشی‌های هوشمند سامسونگ هم علی رغم تلاش این سازنده پیشرو برای پیروی و معرفی ترندهای تازه و همچنین فروش بالای پرچمداران امسال همچنان با کاهش 13.4 درصدی همراه بوده است. به نظر می‌رسد بخش عمده شکست سامسونگ و البته سایر کمپانی‌ها در ارقام مربوط به عرضه گوشی‌های هوشمند در بازه‌های زمانی اخیر به علت تمایل بیشتر مصرف کنندگان به خرید گوشی‌های ارزان قیمت و محصولاتی تفاوت id و class با ارزش ویژه بالا نسبت به هزینه خرید مانند گوشی‌های برندهای چینی هوآوی و شیائومی بوده باشد. این دو کمپانی به تولید گوشی‌های هوشمند توانمند و در عیت حال ارزان قیمت معروف هستند و گزارش‌ها نشان می‌دهد که ارقام مربوط به عرضه و فروششان در سه ماهه سوم سال جاری میلادی برخلاف سامسونگ صعودی بوده است. اپل هم از این قاعده مستثنی نبوده و براساس گزارش مالی توانسته است تنها نیم درصد در آمار عرضه گوشی‌های هوشمند نسبت به بازه مشابه سال گذشته رشد کند.

این آمار همچنین در نتایج تحقیق پیش رو بازتاب داشته‌اند. تنها نوجوانان در میان همه مشارکت کنندگان و پاسخ دهندگان به پرسش‌های این پژوهش از خود تمایل و شوق برای خرید گوشی هوشمند تازه نشان داده‌اند. تقریبا 32% از افراد نوجوان در این گروه اعلام کردند که دریافت گوشی هوشمند تازه می‌تواند بهترین هدیه سال نو برای آن‌ها باشد در حالی که تنها 19% از بزرگسالان با آن‌ها هم عقیده بودند. در مقابل 21% از بزرگسالان دریافت لپتاپ یا کامپیوتر شخصی تازه را بهترین هدیه سال نو قلمداد کرده‌اند اما تنها 18% درصد از نوجوانان با آن‌ها هم عقیده بوده‌اند. دریافت تبلت تازه در میان فهرست ترجیحات نوجوانان برای دریافت هدیه سال نو در رتبه سوم با 16% قرار گرفت و بزرگسالان (11%) اذعان داشتند که تلویزیون می‌تواند بعد از موارد مذکور هدیه مناسبی در این مناسب مخصوص باشد. در یک یادداشت نامرتبط دیگر هم گزارش شده که کارت هدیه به عنوان بهترین هدیه غیرالکترونیکی سال نو توسط نوجوانان و بزرگسال با آمار به ترتیب 30% و 37% انتخاب شده است. شرکت کنندگان در این تحقیق گزینه کارت هدیه را به دریافت لباس نو، هدیه دست‌ساز، محصولات مربوط به منزل و دکوراتیو یا لوازم جانبی ترجیح داده‌اند – البته توضیح مشخصی هم داده نشده است که کاربران علاقه مند هستند از این کارت‌های هدیه برای خرید محصولات الکترونیکی استفاده کنند یا خیر.

اینگونه به نظر می‌رسد که سامسونگ در رقابت بازار و تقاضای کاربران نسبت به اپل کمی عقب افتاده است. علاوه بر این باید نرخ فروش نسبتا پایین پرچمداران تازه‌اش را شاهد بگیریم تا بتوانیم بیشتر این ادعا را به اثبات برسانیم. از طرفی سر و صدای زیادی درباره محصولات آینده این سازنده به پا شده است. پرچمداران گلکسی اس 10 این غول تکنولوژی قرار است در ابتدای سال آینده روانه بازار شوند و انتظار می‌رود که سامسونگ در توسعه آن‌ها رویکرد طراحی پنل نمایش با حاشیه‌های بسیار باریک در حد ترند بدون حاشیه را به کار گیرد. علاوه بر این سامسونگ تأیید کرده است که اولین گوشی هوشمند منعطف خود را هم ملقب به گلکسی اف در سال آینده رسما معرفی می‌کند. باتوجه به ورود این محصولات تازه و چشمگیر به بازار انتظار می‌رود که آمار و ارقام عرضه و فروش این غول تکنولوژی در سال 2019 به طرز چشمگیری افزایش پیدا کند.

 


 

منبع: gsm

پارس کدز...
ما را در سایت پارس کدز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مهدی parscodes بازدید : 215 تاريخ : دوشنبه 28 آبان 1397 ساعت: 22:15

در گذشته داشتن دانش برنامه نویسی مختص افراد خاصی بود. اما امروز دیگر چنین نیست و اکثر کارآفرینان جوان که حتی حوزه‌ی تحصیلی متفاوتی داشتند علاقه‌مند به یادگیری برنامه نویسی هستند.

اما عموما یادگیری زبان‌های برنامه نویسی علاوه بر زمانی که باید برای مطالعه و یادگیری آن صرف کرد، هزینه‌ی زیادی دارد و صرفا با سرفصل‌هایی از پیش تعیین شده -که حتی شاید مورد علاقه‌تان نباشد- آشنا خواهید شد.

ولی خبر خوشحال کننده اینجاست که سایت‌های زیادی به طور رایگان به آموزش برنامه نویسی می‌پردازند. وبسایت‌هایی که علی رغم آموزش رایگان کیفیت مطلوبی را هم ارائه می‌دهند و می‌توانید به راحتی با مشاهده و یادگیری برنامه‌های آموزشی این وبسایت‌ها تا حد مطلوبی با زبان‌های برنامه نویسی آشنا شوید.

در این مطلب ۵ وبسایت که به آموزش رایگان برنامه نویسی می‌پردازند معرفی خواهد شد و راجع به هرکدام توضیحاتی ارائه می‌کنیم. شما می‌توانید از این وبسایت‌ها دیدن کنید و به راحتی با برنامه نویسی آشنا شوید. با ما همراه باشید.

 

 

آموزش برنامه نویسی
 

۱. CodeCademy

یکی از بهترین وبسایت‌ها برای آموزش برنامه نویسی CodeAcademy نام دارد. این وبسایت توانسته به بیش از ۲۴ میلیون نفر برنامه نویسی را آموزش دهد. آماری استک اورفلو که از هر نظر فوق العاده است.

در شروع استفاده از این وبسایت و به محض ثبت نام، می‌توانید به مدت ۷ روز از ویژگی‌های اکانت پولی آن استفاده کنید و در صورت علاقمند شدن با پرداخت هزینه‌ای ماهانه از آن به طور کامل و با همه‌ی ویژگی‌هایی که دارد استفاده کنید. البته این وبسایت به شما امکان استفاده از اکانت رایگان را هم می‌دهد که البته با محدودیت‌هایی همراه است.

این وبسایت بعد از ثبت نام از شما سوال‌هایی می‌پرسد و طبق جواب‌هایی که می‌دهید آموزش‌های مختلفی را به شما پیشنهاد می‌کند. شما می‌توانید در این بین به یادگیری توسعه‌ی وب بپردازید یا هر زبان برنامه نویسی دیگری که مد نظرتان هست را یاد بگیرید. این وبسایت یک ادیتور برای تایپ کد در اختیارتان قرار می‌دهد و نیازی نیست برای تایپ کد از IDE خارجی استفاده کنید.

به طور کلی CodeAcademy مطالب مربوط به آموزش برنامه نویسی را تقریبا به طور کامل در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد. محیطی کاربر پسند، آموزشی تمرین محور، شیوایی و خلاصه گویی در آموزش و همچنین سرعت بالای وبسایت از ویژگی‌های بسیار مثبت این وبسایت به شمار می‌رود. در این وبسایت تقریبا همه‌ی زبان‌های برنامه نویسی معروف پوشش داده می‌شوند.

 

آموزش برنامه نویسی
 

۲. Udemy

یکی دیگر از وبسایت‌هایی که باید به آن اشاره کنیم Udemy نام دارد. وبسایتی با رویکردی قابل توجه که در آن هم می‌توان به آموزش دادن پرداخت و همینطور می‌توان از آموزش دیگران استفاده کرد.

در Udemy دروس بسیار زیاد و متنوعی وجود دارد و برای ارائه‌ی دروس از ویدیو‌ها استفاده می‌شود. این ویدیو ها توسط متخصصین از کشور‌های مختلف ارائه شده و قیمت‌های متنوعی دارند. البته می‌توان در این وبسایت آموزش‌های رایگان هم پیدا کرد. به عنوان مثال می‌توانید در این وبسایت به طور کاملا رایگان از آموزش‌های HTML و CSS استفاده کنید.

در Udemy خبری از بستر‌های مناسب برای کد نویسی نیست. اما آموزش‌های ویدیویی آن عموما کوتاه هستند و به خوبی می‌توانند به انتقال محتوا کمک کنند. در این وبسایت علاوه بر آموزش‌های برنامه نویسی، می‌توانید آموزش‌های طراحی و استفاده از اپلیکیشن‌های مختلف را هم مشاهده کنید. دیتابیس فوق العاده قوی و خوب Udemy یکی از بزرگترین نقاط قوت این وبسایت به شمار می‌رود.

 

w3schools
 

۳. w3Schools

وبسایت w3schools را می‌توان به جرات یکی از بهترین منابع آموزشی برای طراحی وب دانست. این وبسایت کاملا رایگان است و روزانه افراد زیادی از آن استفاده می‌کنند.

البته این وبسایت تنها به آموزش مباحث مربوط به طراحی وب می‌پردازد و خبری از زبان‌های برنامه نویسی دیگر در آن نیست. اما ارائه‌ی ادیتور اختصاصی برای انجام تمرین‌ها و توضیحات مختصر و کوتاه هر سر فصل از ویژگی‌های بسیار عالی این وبسایت به شمار می‌روند.

با استفاده از w3schools می‌توانید به یادگیری HTML، CSS، JavaScript، Angular JS، Jquery و بسیاری دیگر از مباحث مربوط به طراحی وبسایت بپردازید. استفاده از امکانات این وبسایت به طور کامل رایگان است و محیط کاربری آن طوری طراحی شده که به راحتی بتوانید سرفصل‌های مورد نظر خود را برای یادگیری مباحث متنوع ارائه شده پیدا کنید.

 

آموزش برنامه نویسی
 

 

۴. KhanAcademy

یکی دیگر از وبسایت‌هایی که به صورت کاملا رایگان به آموزش برنامه نویسی می‌پردازد، KhanAcademy‌ نام دارد. وبسایتی که توسط سلمان خان یکی از دانشجو‌های هندی در سال ۲۰۰۶ ساخته شد و هدفش آموزش همه چیز بود.

از ریاضیات و فیزیک و شیمی گرفته تا آموزش‌های مربوط به برنامه نویسی و بازیسازی. در این وبسایت تقریبا نمی‌توان چیزی که پولی باشد را پیدا کرد و همه چیز به طور کاملا رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. البته تعداد کم آموزش‌های مربوط به برنامه نویسی کمی توی ذوق می‌زند اما صد در صد رایگان بودن آن و محیط کاربری خوبی که این وبسایت ارائه می‌دهد قابل توجه است و می‌تواند یکی از منابع قابل اعتماد باشد.

سایت KhanAcademy آموزش‌ها را به کمک ویدیو‌های گام به گام ارائه می‌کند.

 

آموزش برنامه نویسی
 

 

۵. CodeAvengers

یکی از وبسایت‌هایی که به آموزش برنامه نویسی می‌پردازد CodeAvengers نام دارد. وبسایتی که آموزش‌ها را به زبان‌های انگلیسی، آلمانی، اسپانیایی، پرتغالی، روسی، استک اورفلو ترکی و ایتالیایی ارائه می‌کند و سازندگانش اهل کشور نیوزلند هستند.

این وبسایت روش سرگرم کننده و کارتونی را برگزیده است اما صرفا مربوط به کودکان نیست و با هر سن و سالی می‌توان از آموزش‌های آن بهره‌مند شد. خصوصا که برخی از مباحثی که این وبسایت به آموزش آن‌ها می‌پردازد، در سطح دانشگاه تدریس می‌شوند.

ارائه‌ی ساده و مفهومی دروس در این وبسایت یکی از نقاط قوت و قابل توجه آن است. البته این وبسایت به طور کامل رایگان نیست و فقط برخی از آموزش‌های آن به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. اما آموزش سرگرم کننده و محیط کاربری بسیار جذاب این وبسایت که با متد‌های سرگرم کننده اتفاق می‌افتد تجربه‌ی یادگیری برنامه نویسی را جذاب می‌کند.

 

زبان های برنامه نویسی
 

 

البته به جز سایت‌هایی که در بالا به آن اشاره کردیم سایت‌های بسیار زیادی وجود دارند که به آموزش برنامه نویسی می‌پردازند. بعضی از این سایت‌ها بهتر و بعضی دیگر ضعیف تر هستند. اما هدف اصلی در این مطلب ارائه‌ی وبسایت‌هایی بود که تا حد امکان مطالب آموزشی رایگان بیشتری داشته باشند و رده بندی این سایت‌ها به معنای برتریشان نسبت به دیگری نیست.

در پایان باید به دو وبسایت که به صورت حرفه‌ای به آموزش برنامه نویسی می‌پردازند هم اشاره کنیم که البته رایگان نیستند: Coursera و Edx که دو تا از بهترین سایت‌های آموزش برنامه نویسی به شمار می‌روند و مطالب رایگان کمی در آن‌ها پیدا می‌شود.

اگر شما منبع مناسبی برای آموزش برنامه نویسی رایگان سراغ دارید آن را با ما در میان بگذارید و دلیل برتری آن نسبت به دیگر رقبا را بیان کنید.

منبع: دیجیاتو

پارس کدز...
ما را در سایت پارس کدز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مهدی parscodes بازدید : 264 تاريخ : پنجشنبه 3 آبان 1397 ساعت: 1:37

همه ی ما بارها شنیده ایم که هرگز نباید جوش هایمان را بترکانیم. اما ترکاندن جوش ها واقعا چه عواقبی دارد؟ در ادامه می خواهیم ببینیم جوش ها دقیقا چه هستند و ترکاندن آن ها چه مضراتی دارد.

جوش ها در اغلب موارد زمانی به وجود می آیند که چربی اضافه و سلول های مرده ی پوست منافذ آن را مسدود می کند که در نتیجه ی آن باکتری ها درون منافذ رشد می کنند و عفونتی جزئی درون آن ها به وجود می آید.

جوش ها انواع مختلفی دارند. یکی از رایج ترین انواع جوش، پاسچول ها هستند که دور آن ها ملتهب و به رنگ قرمز یا صورتی و مرکز آن ها زرد یا سفید رنگ است. پاسچول ها حاوی چرک هستند.

دیگر انواع جوش، سرسیاه ها، سر سفیدها، پاپیول ها، نودول ها و کیست ها هستند. جوش های سرسیاه سر باز هستند و معمولا ملتهب نیستند.  پاپول ها سر بسته هستند و می توانند سفت و قرمز رنگ باشند. نودول ها و کیست ها در عمق پوست به وجود می آیند و اغلب دردناک هستند.

۱- ترکاندن جوش ها می تواند منجر به مرگ شود

مضرات ترکاندن جوش ها

متخصصان پوست توصیه می کنند از ترکاندن جوش های ناحیه ی موسوم به «مثلث خطر» در صورت تان جداً خودداری کنید. این ناحیه از گوشه های دهان شروع می شود و تا برآمدگی بینی ادامه پیدا می کند. اما چرا ترکاندن جوش های این ناحیه خطرناک است؟ عروق خونی مثلث خطر به نواحی مختلف جمجمه متصل هستند در نتیجه هرگونه عفونتی در مثلث خطر به سرعت گسترش می یابد و تبدیل به مشکلی جدی می شود.

اگر عفونت پوستی جدی ای در این ناحیه رخ دهد اما درمان نشود، این عفونت به مغز خواهید رسید، مسأله ای که می تواند جان شما را به خطر بیندازد.

اگرچه متخصصان پوست معتقدند احتمال به وجود آمدن یک عفونت کشنده در اثر ترکاندن جوش ها کم است اما ضرری ندارد اگر سعی کنید در برابر وسوسه ی ترکاندن جوش های مثلث خطر مقاومت کنید.

۲- ممکن است بخشی از چرک جوش داخل آن بماند

اگر تصور می کنید فشار دادن جوش ها باعث تخلیه ی چرک آن ها می شود، باید بدانید که متخصصان پوست هشدار می دهند که ممکن است با این کار بخشی از چرک جوش داخل آن باقی بماند. وقتی جوش هایتان را فشار می دهید، باقیمانده ی چرک از منفذ پوست وارد فولیکول های مو درون پوست می شود. بدتر آنکه، این مسأله گاهی باعث پارگی فولیکول و در نتیجه رسیدن چرک به لایه های زیرین پوست می شود.

بنابراین حتی اگر با فشار دادن جوش چرک آن خارج شود و منفذ پوست خالی از چرک به نظر برسد، ممکن است با این کار چرک را به عمق پوست تان برسانید.

۳- ممکن است بیشتر جوش بزنید

متخصصان پوست معتقدند ترکاندن جوش ها می تواند باعث شود جوش های بیشتری بزنید.

باکتری ها، چربی و باقیمانده ی چرکی که از جوش های پاسچول، پاپیول و کیستی خارج می شود، می توانند گسترش پیدا کنند و منجر به جوش های بیشتری شوند.

به علاوه، هنگام ترکاندن جوش ها به پوست صورت تان دست می زنید. بنابراین ممکن است باکتری ها و آلودگی های دست هایتان را به منافذ تمیز پوست تان هم انتقال دهید، مگر آنکه قبل از آن، دست هایتان را کاملا شسته و ضدعفونی کرده باشید.

۴- ممکن است وضعیت جوش ها بدتر شود

اگر تجربه ی ترکاندن جوش هایتان را داشته باشید می دانید که همیشه نتیجه ی کار رضایت بخش نیست. تلاش برای ترکاندن جوش ها با فشار دادن آن ها ممکن است است چرک آن ها را وارد لایه های عمیق تر پوست کند. این مسأله باعث می شود بهبودی جوش ها بیشتر طول بکشد و حتی جوش ها بیشتر به چشم بیایند.

علاوه بر این دستکاری مداوم پوست با فشار دادن و خراش دادن آن می تواند باعث تحریک شدن پوست اطراف جوش ها هم شود. در نتیجه تمام آن ناحیه ملتهب و بدشکل می شود.

۵- ممکن است جای زخم جوش ها برای همیشه بماند

احتمالا این مهم ترین دلیلی است که از دیگران درباره ی علت خودداری از ترکاندن جوش ها شنیده اید.

دستکاری جوش ها باعث می شود جای زخم آن ها برای مدتی طولانی باقی بماند. اگرچه بعضی از این زخم ها ممکن است بعد از ماه ها یا سال ها کمرنگ شوند، اما برای آنکه جای زخم به طور کامل از بین برود گاهی نیاز به درمان های تخصصی ای مثل جراحی لیزر است.

وقتی جوشی روی صورت تان ظاهر می شود، صبوری کنید تا اثر آن برای همیشه باقی نماند.

۶- ممکن است فرورفتگی هایی در پوست تان به وجود بیاید

ترکاندن جوش ها می تواند تأثیرات طولانی مدتی روی پوست تان بگذارد مثل جای زخم هایی که به شکل فرورفتگی باقی می مانند.

وقتی پوست صدمه می بیند ممکن است پوست ترمیم شود اما بافت آن از بین برود. به همین دلیل فرورفتگی هایی در پوست به وجود می آید. هر چه صدمه ی وارده به پوست شدیدتر باشد، احتمال از بین رفتن بافت آن بیشتر است.

این فرورفتگی ها را با لوازم آرایشی نمی توان پنهان کرد، بنابراین بهتر است جوش هایتان را دستکاری نکنید تا دچار چنین مشکلی نشوید.

۷- ممکن است لکه های تیره رنگی روی صورت تان به وجود بیاید

ترکاندن جوش ها ممکن است منجر به ایجاد لکه های پوستی تیره رنگی شود که حاصل التهاب پوست هستند.

این لکه های تیره رنگ بعد از بهبودی جوش ها روی پوست ظاهر می شوند. ظاهراً این مشکل در افرادی که پوست تیره تری دارند رایج تر است و با شدت بیشتری رخ می دهد. این لکه ها در افرادی که پوست روشن تری دارند اغلب قرمز رنگ هستند.

متأسفانه ماه ها یا حتی سال ها طول می کشد تا این لکه ها از بین بروند و خودداری از ترکاندن جوش ها هم همیشه جلوی ایجاد این لکه ها را نمی گیرد. با این حال، اگر جوش هایتان را دستکاری نکنید و اجازه دهید که خودشان خوب شوند، احتمال بروز این مشکل کمتر می شود.

۸- ممکن است التهاب و قرمزی جوش ها بیشتر شود

اگر فکر می کنید که ترکاندن جوش ها التهاب و قرمزی آن ها را کمتر می کند، باید بدانید که احتمالا نتیجه ی تلاش تان برعکس خواهد بود. فشاری که به جوش هایتان وارد می کنید آن ها را بیشتر ملتهب و تحریک می کند و ممکن است با وجود تخلیه ی چرک، جوش بیشتر ورم کند.

۹- پوست تان را پاره و روند بهبودی جوش ها را مختل می کنید

همه ی ما می دانیم که یک زخم باز یا بخیه های جراحی را هرگز نباید دستکاری کرد. ترکاندن جوش ها هم تقریبا همین طور است.

وقتی جوش می زنید، پوست سعی می کند خودش را ترمیم کند، به همین دلیل باید در برابر وسوسه ی ترکاندن جوش ها مقاومت کنید. به بدن تان فرصت دهید خودش را ترمیم کند و با ایجاد یک زخم دیگر در پوست تان جلوی روند ترمیم آن را نگیرید.

تخلیه ی جوش های سر سیاه ایرادی ندارد

تخلیه ی جوش های سرسیاه عموما مشکلی ندارد چون این نوع جوش ها سر باز هستند. به همین خاطر هنگام تلاش برای تخلیه ی آن ها، پوست دچار پارگی نمی شود.

 

منبع: روزیاتو

پارس کدز...
ما را در سایت پارس کدز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مهدی parscodes بازدید : 244 تاريخ : سه شنبه 1 آبان 1397 ساعت: 22:10